Search

Пожарот во хотел во центарот на Москва, евакуирани гостите

Неколку десетици луѓе беа евакуирани од хотел во центарот на Москва поради пожар, јави „ТАСС“.

Пожарот се рашири од подрумот на хотелот „Неапол“, а неколку десетици гости и вработени во хотелот беа евакуирани.

Пожарот е локализиран.

Треба да знаете
Последни објави