Search

Ја следел сопругата со дрон и дознал болна вистина: „Гледав како бракот ми се руши пред очи“

Ја следел сопругата со дрон и дознал болна вистина: „Гледав како бракот ми се руши пред очи“

Мажот забележал чудно однесување кај неговата жена, па решил да провери што се крие зад тоа.
Својата детективска стратегија ја спровел употребувајќи безпилотно летало.
На Јутуб, под видеото објаснува дека добил повик во кој непознат човек го предупредил дека нешто се случува. Два пати се обидел да ја следи, но и во двата наврати тврдењата се покажале како неточни, неговата сопруга одела директно на работа. Но, тогаш дошол до идеја да употреби дрон.
Тој ден, неговата жена, излегла од дома и не продолжила по вообичаената рута, па се паркирала покрај еден супермаркет, каде ја чекал друг маж.
-Еве ја. Ја вади косата од капутот. Одлично, разубави се за мажот со кој ќе го изневериш својот сопруг!
-Ако погледнете убаво ќе видите како изгледа да одат во пропаст 18 години брак. Гледајте! 18 години! БУМ! Таа само туку така ги отфрли…а имавме добар брак, бар јас така мислев, вели сопругот на видеото.

 

 

Треба да знаете
Последни објави