Search

Посвоила дете кое никој не го сакал, а по 28 години ја дознала шокантната вистина

Посвоила дете кое никој не го сакал, а по 28 години ја дознала шокантната вистина

Секое дете заслужува љубов од своите родители, без оглед на се. Меѓутоа, тоа често не е случај.

За среќа, постојат неверојатни луѓе како што е Ингеборг која на малото бебе му пружила подобар живот. Таа на многу девојчиња и момчиња им помогнала да пораснат, но никој не се истакнувал како Џордан.

Од првиот момент кога го здогледала, знаела дека сака да го посвои.

20 години подоцна Ингеборг добила поразителни вести. И дијагностицирале тешка болест на бубрезите и за да преживее и требал нов бубрег.

Кога Џордан ја слушнал таа вест, знаел дека мора да направи нешто за да и помогне.

Не и рекол на мајката дека се тестирал и дека доаѓа во предвид како донатор. Без двоумење се согласил својот бубрег да го подари на жената која го пораснала од бебе.

Џордан ја направил најголемата жртва за својата мајка и на крајот се поминало во најдобар ред. Ингеборг и Џордан набрзо се опоравиле од операцијата.

Ингеборг направила се за Џордан, а на крајот тој направи исто за неа.

Треба да знаете
Последни објави