Search

Девојче паднало од 26. спрат и се спасило – само станало и заминало

Девојче паднало од 26. спрат и се спасило – само станало и заминало

На ова видео е прикажано девојче од Кина кое паѓа од прозор од 26. спрат. За сереќ, девојчето овој пад го преживеало благодарејќи на тендите над гаражата кој го ублажила нејзиниот пад.

Снимката која ја објавиле кинеските медиуми прикажуваат девојче кое станува и заминаува откако силно дуира на земја.

Инцидентот се случил минатата недела во југозападна општина Чингквинг. Како што медиумите пренесуваат детето било заклучено само дома, додека другите членови од семејството биле излезени. Девојчето се разбудило и сакало да излезе надвор.

Очевдиците детето го однеле во болница, каде било утврдено дека после ваквиот пад има единствено фрактура на десната рака.

 

Треба да знаете
Последни објави