Сите тие замислувале дека тоа ќе биде момент за паметење. И ќе биде, но не на начин на кој прво мислеле.

Погледнете како, на прв поглед, идилично запросување, може да појде по зло.

Дека работите не одат секогаш по план докажале и овие парови кога дошло време за запросување. Но, иако веќе сме гледале лоши ситуации за време на запросувањето, овие се апсолутно брутални.

Вам ќе ви биде смешно, не не и на нив.