Search

Британец на бездомник му ја даде својата картичка и пин кодот: Му ја врати за неколку минути, еве колку пари подигна

Британец на бездомник му ја даде својата картичка и пин кодот: Му ја врати за неколку минути, еве колку пари подигна

Дали на бездомник би му ја дале својата картичка и пин код? Повеќето веројатно не би го сториле тоа, но не и овој Британец.

Сето тоа го документирал со снимка, на која се гледа како момчетседи во бавча од едно кафуле вечерно време.

Нему му приоѓа еден човек со брада и тренерка, и по краткиот разговор момчето му покажува дека е ОК.

Според коментарите на Фејсбук, бездомникот Кевин му дала парче хартија и го изговара зборот „потврда“.

Човекот ја зема потврдата, а брадестиот му ја покажува банкнотата од 20 фунти, а потоа се ракуваат.

Видеото е поставено вчера и веќе има над 115.000 прегледи. Во описот се вели дека гостин на бездомник му ја дал својата картичка и пинот и му рекол да извади пари за себе.

Треба да знаете
Последни објави