Search

Банкарките на врвот од топ десет професии со најголем број прељубнички

Анкетите покажале дека две од три неверни жени своите вонбрачни сексуални активности ги спроведуваат токму на работните места…
Сексуалното возбудување на почетокот на односот не е вечно. Постојат некои хемиски елементи за тоа лудо возбудено чувство на љубов. Но што се случува кога тоа ќе спласне? Некому тоа претставува проблем и почнуваат повторно да го бараат тоа чувство на возбуда. Ван своите врски …

Интернет страница Victoria Milan спроведе анкета во која учествуваа повеќе од 5000 жени, а во која се обиделе да воспостават врска помеѓу одредени професии и неверството.
Анкетите покажуваат дека две од три неверни жени своите сексуални сексуални активности ги имаат на работа, но дури 85 отсто од нив не препорачува таква забава во која се мешаат професијата и задоволството.
Сепак, она што ги привлекува прељубничките за работното место е што не мора многу да се трудат. Работно место е локација за најлесно запознавање, со најмногу заедничко поминато време и, неверојатно, место каде што прељубата најлесно се скрива.

Оние 85 отсто кои не ги препорачуваат таквите авантури се повикуваат на многу јасен проблем – со љубовникот мора да се сретнуваат секој ден, без оглед на тоа дали прељубата поминал добро или лошо. Од анкетираните 21 отсто сметаат дека гласините можат да предизвикаат проблеми во тајните врски, па дури и партнерот да дознае, а само 10 проценти изразиле загриженост од тоа дека прељубата може да влијае на кариерата.
Според анкетата, жените од следниве професии најмногу се склони кон прељуба:
1.Банкарки

2.Стјуардеси,

3.Докторки

4.Директорки, менаџерки

5.Професионални спортистки, инструкторки

6.Манекенки, актерки

7.Адвокатки

8.Музичарки

9.Новинарки и

10.ПР-ки

Треба да знаете
Последни објави