Search

Пожар во скопската населба Ѓорче Петров

Околу 17 часот на улицата Белчишка број 14 Б избувнал пожар во струјомер, соопштија од противпожарната.

Од противпожарната бригада информираа дека било интервенирано со едно возило и тројца пожарникари.

Штетата која е предизвикана во пожарот е проценета на 30 000 денари.

Треба да знаете
Последни објави