Search

„Животот е прекрасен“ вечерва во МНТ

Претставата „Животот е прекрасен“ вечерва можете да ја погледнете во Македонски Народен театар.

 

Во претставата во главните улоги настапуваат Никола Ристановски, Биљана Драгичевиќ Пројковска, Сашко Коцев, Тања Кочовска.

Претставата почнува во 20 часот.

Треба да знаете
Последни објави