Search

Ужасна снимка од бруталната трговија со бело робје

Ужасна снимка од бруталната трговија со бело робје

Колку полицијата и службите да се обидуваат да ги разоткријат ланците за трговија со луѓе и да го сузбијат овој вид на криминал, сепак криминалците наоѓаат нови начини за шверц на луѓе и тоа на неверојатно бизарни.

На социјалните мрежи се појави шокантна видео снимка која наводно е направена во Ханој, Виетнам, а на која се гледа како група мажи спуштаат жена од покривот на приколка на камион со помош на камион цистерна паркиран покрај него.

Вакво вид на трговија со бело робје за жал е сурова реалност во земјите од третиот свет, се наведува во опсиот на видео снимката која според зборовите објавени покрај неа на Инстаграм, е само мал фрагмент и намерно скратена, зошто продолжението на снимката е многу попотресно и полошо.

Треба да знаете
Последни објави