Search

Оваа мајка работела ноќна смена во супермаркет, а потоа доживеа…

Оваа мајка работела ноќна смена во супермаркет, а потоа доживеа…

Мајките се тие кои се грижат за децата и кои ги работат најтешките работи. Оваа мајка не е исклучок.
Поради финансиската ситуација е приморана да работи и ноќни смени во Супермаркетот.
12 месеци не ја видела својата ќерка, која се наоѓала на другиот кра од светот. Но, оваа вечер се се променило. Не ни помислиувала кој ќе ја чека…
Погледнете го видеото:

Треба да знаете
Последни објави