Search

Нарачал преку Интернет навлаки за заби за 2.500 денари: Сакал холивудска насмевка, а еве што добил на крај

Нарачал преку Интернет навлаки за заби за 2.500 денари: Сакал холивудска насмевка, а еве што добил на крај

Сакал на најбрз начин да има бели заби и холивудска насмевка, но во случајот на Бен с испоставило дека тој брз начин бил огромна грешка.

Имено тој од интернет порачал навлаки за заби за кои платил некаде околу 50 евра кои на реклама изгледале совршено, па поради големата желба за совршена насмевка, Бен веднаш ги порачал.

Во описот за навлаките пишувало дека се универзални и дека одговараат на секоја вилица. Еуфоријата не траела долго, штом Бен ги добил навлаките се рзаочарл, па искуството го споделил на Интернет.

Еве како изгледале:

Треба да знаете
Последни објави