Search

Утре без струја делови на Центар и Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре, поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат:

Од 8 до 15 часот корисниците од дел од булеварот Кочо Рацин, како и улиците: Стив Наумов, Тетовска и Јосиф Јосифовски – Свештарот во општина Центар.

Од 9 до 14 часот корисниците од дел од улицата 100 и улицата 73 во населбата Волково, општина Ѓорче Петров.

Треба да знаете
Последни објави