Search

Кристен Стјуарт без долна облека

Кристен Стјуарт без долна облека

Актерката Кристен Стјуарт во филмот „Лизи“ во неколку сцени се појавува без долна облека, со голи гради.

 

Иако филмот излезе на почетокот од оваа година, за овие сцени не престанува да се зборува и ова не е првпат Кристен Стјуарт да снима такви сцени откако таа минатата година се соголи во филмот „Личен купувач“.

Треба да знаете
Последни објави