Search

Оваа девојка тврди дека има најубаво тело, но откако ќе ја погледнете под половината ќе останете со подотворена уста

Оваа девојка тврди дека има најубаво тело, но откако ќе ја погледнете под половината ќе останете со подотворена уста

Алериа Авендано е 27 годишна манекенка од Венецуела и има направено повеќе од 20 пластични операции за да изгледа како што е во моментот. Таа изјавува дека е задоволна од својот изглед и според неа нејзиното тело е совршено.

Нејзините пропорции буквално се нереални, а покрај тоа четири пати ги има оперирани градите, два пати правела корекции на носот и има ставено импланти на задникот, а исто така има и вештачки заби.

Највпечатлив дел е нејзиниот струк, а таа тврди дека не ги извадила своите ребра, туку резултатот го постигнала со помош на корсет.

Според нејзините изјави таа носи корсет цели осум години.

Според неа најсилните и најбрабрите жени одат под нож и не ги крие своите оперативни зафати.

Треба да знаете
Последни објави