Search

Закани за Додик, овој пат од Белгија

На службениот број на Кабинетот на српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, денеска околу 15:40 часот пристигнале нови закани, потврдија официјални лица.

На телефон се јавила службеничка вработена во Кабинетот, а повикот, според повикувачкиот број, бил од Белгија.

Упатени се најстрашни закани и навреди за српскиот член на Претседателството на БиХ и за неговото семејство. Непознатото лице по упатените закани порачало дека „војната сè уште не е завршена”. За заканите се известени надлежните институции.

Треба да знаете
Последни објави