Search

Вознемирувачко видео: Пијaн русин влезе во болница и претепа две медицински сестри

Пијaн русин влезе во болница и претепа две медицински сестри

Пијан Русин брутално претепа две медицински сестри во болница во Русија. Видеото e снимено од безбедносните камери во оддел за неврохиругрија.

https://youtu.be/hDnLKj_4Z5w

Треба да знаете
Последни објави