Search

Тажна вест: Почина Горан Стефановски

Тажна вест: Почина Горан Стефановски

Почина Горан Стефановски, еден од најпознатите македонски драмски автори.

Стефановски починал на возраст од 66 години, по кратко боледување.

Стефановски престојуваше во Велика Британија, во близина на Лондон, од каде што вечерва стаса и веста за неговата смрт.

Треба да знаете
Последни објави