Search

Пред седиштето на ВМРО само новинари, нема полиција

Полицајците го напуштија платото пред седиштето на најголемата опозициона политичка партија. Вво моментов нема ниту претреси на возила од катната гаража. Пре ВМРО има само новинари и телевизиски екипи.Се очекува прес од политичката партија

Треба да знаете
Последни објави