Search

Полиција ги претресува сите возила пред седиштето на ВМРО

Врие од полиција пред седиштето на ВМРО. Откако не го најдоа во неговиот дом, полицајците се преселија пред седиштето на партијата. Тие го претресуваат секое возило кое излегува од катната гаража.

Треба да знаете
Последни објави