Search

На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш поднел развод видете зашто

На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш поднел развод видете зашто

На интернет кружи фотографија од девојка која ја оставил мажот откако му ја испратила оваа фотографија.

Мажот бил воодушевен што ќе ја види сопругата по службениот пат од две недели, но ова не го очекувал.

Тој веднаш поднел барање за развод кога подобро ја погледнал фотографијата, а се тоа поради детаљ која и самата не го забележала.

На прв поглед се изгледа нормално, но кога подобро ќе погледнете, ќе видите дека под креветот се наоѓа машка рака.

Треба да знаете
Последни објави