Search

ВО ЖИВО Заедничка прес конференција на Зоран Заев и Тереза Меј

Проследете ја заедничката прес конференција на премиерот Зоран Заев и премиерката на Велика Британија Тереза Меј.

 

 

Треба да знаете
Последни објави