Search

Можете ли да го пронајдете зборот кајак на сликата за помалку од 30 секунди?

Можете ли да го пронајдете зборот кајак на сликата за помалку од 30 секунди?

Ако имате остар вид оваа загатка нема да ви претставува проглем. Обидете се помеѓу буквите да го пронајдете зборот кајак, односно „KAYAK“.

Треба да знаете
Последни објави