Search

Докажете дека сте гениј: Колку лица гледате на сликата?

Докажете дека сте гениј: Колку лица гледате на сликата?

Ви носиме нова задача, а овојпат треба да погодите колку лица има на оваа слика. На прв поглед изгледа многу едноставно, меѓутоа, со овој проблем се мачат многумина.

Колку лица можете да откриете за 10 секунди?

Решението погледнете го подолу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Треба да знаете
Последни објави