Search

Приведени четворица кои вршеле ископ на дупка и поседувале метал-детектор

Приведени четворица кои вршеле ископ на дупка и поседувале метал-детектор

Вчера во 00,05 часот во село Долгаш биле затекнати четири лица – државјани на Република Македонија, кои вршеле ископ на дупка во димензиии два на два метри широчина и длабочина од околу  четири метри.

Од МВР  велат дека тие со себе имале метал-детектор.

По наредба на Јавен обвинител, лицата биле приведени во Полициската станица Дебар за расчистување на настанот.  

 

Треба да знаете
Последни објави