Search

Нај забавна адреса за зимски одмор и оваа година е БАНСКО

Нај забавна адреса за зимски одмор и оваа година е БАНСКО

Банско, едно од најпопуларните скијачки центри во Бугарија…

75 км. долги и исклучително добро одржувани скијачки патеки за скијање.

Банско е исто така многу по економска исплатлива дестинација од Македонија и ја користат многу туристи како од Македонија така и од околните држави.

Во Банско денски можете да се скијате, а навечер може да се журкате. Има прекрасна дневна и ноќна забава.

Треба дефинитивно да го додадете Банско на листата за посета поготово кога сезоната за одмор се приближува…

bansko-slopes-1.jpg

bansko-piste.jpg

Saturday-Travel-Bulgaria-skiing.jpg

Треба да знаете
Последни објави