Search

ССМ денес треба да избере нов претседател

Сојузот на синдикати на Македонија денеска ќе го продолжи Вонредниот конгрес којшто беше прекинат на 11 ноември, а на кој требаше да биде избран нов претседател на ССМ.

Продолжението на конгресот е закажано за 12 часот, а ќе се одржи во Скопје во објектот на ССМ. Пред одржувањето на Конгресот најавено е обраќање на претседавачот на Работното претседателство на Вонредниот конгрес, Роберт Симоноски.

Треба да знаете
Последни објави