Search

Павле Трајанов – национален координатор за намалување на ризици

Павле Трајанов е именуван за национален координатор за имплементација на Националната платформа за намалување на ризици од несреќи и катастрофи на Република Македонија.

Ова е новото кадровско решение што го донесе Владата на денешната седница

Треба да знаете
Последни објави