Search

Во Центарот за култура во Ѓорче Петров адаптиран простор за венчавки

Веќе во четврток во адаптираниот простор во Центарот за култура закажани се три венчавки.

Во Центарот за култура во Ѓорче Петров извршена е пренамена на дел од сцената со што се доби нов адаптиран простор каде ќе се венчаат младите парови од оваа општина.

Од општината информираат дека е поставена нова завеса на целата сцена и адаптирани се столиците за младите и гостите кои ќе присуствуваат на венчавката.

Овие мерки, како што соопшти прес-службата на општина Ѓорче Петров, се времени се до преселувањето на општинските служби во новата општинска зграда каде е предвидена и сала за венчавки.

Веќе во четврток во адаптираниот простор во Центарот за култура закажани се три венчавки. 

Треба да знаете
Последни објави