Search

Почина Томислав Чокревски

Денес со почеток во 13 часот во Домот на АРМ (сала бр.4) ќе се одржи комеморативна седница.

Вчера во Скопје почина проф.д-р Томислав Чокревски, универзитетски професор и поранешен министер за внатрешни работи во периодот од почетокот на 1996 до крајот на 1998 година.

Денес со почеток во 13 часот во Домот на АРМ (сала бр.4) ќе се одржи комеморативна седница.  

Треба да знаете
Последни објави