Категорија : Останато

Останато

АФМ го објави списокот “НЕРЕАЛЕН“ на спортистите и клубовите кои се даночно ослободени за 2018 година

24news
Автомобилистичката Федерација на Македонија објави список на спортисти и тимови кои ќе бидат даночно ослободени за следната 2018 година.