November 18, 2018 19:55

Категорија : Забава

Забава

Со македонскиот игран филм „Еј“ ќе биде затворено 17-тото издание на „Синедејс“

ivona
Со премиера на македонскиот игран филм „Еј!” на режисерот Васил Христов и соопштување на наградените филмови во натпреварувачките програми, вечер во кино „Милениум” ќе биде
Забава

Здравко Чолиќ на едно место ги собра мајките и ќерките

Valentina
Здравко Чолиќ една од најголемите ѕвезиа на Балканските простори го одржа вториот по ред концерт во Скопје.Во преполната Вип Арена „Борис Трајковски“ цели три часа
Забава

Се враќа „Мел Фест“, фестивалот кој своевремено беше единственото музичко талент шоу во Македонија и надвор од неа

24news
Се враќа „Мел Фест“, фестивалот кој своевремено беше единственото музичко талент шоу во Македонија и надвор од неа
Забава

Одвојте време за себе и за сопствената нега – Дерма Фест 2.0 – Кажи ми што е нега на Капитол мол почнува денес!

24news
Одвојте време за себе и за сопствената нега – Дерма Фест 2.0 – Кажи ми што е нега на Капитол мол почнува денес!