February 16, 2019 17:12
Живот

Тој беше првиот бремен маж, роди три деца, а неговиот живот денес изгледа вака

Тој беше првиот бремен маж, роди три деца, а неговиот живот денес изгледа вака

Томас Бити (42) ја шокираше светската јавност во 2008 година кога стана првиот бремен маж на планетава.

Бити е роден и пораснал како девојче, но на 23 години започнал со хормонска терапија и бројни хирушки интервенции, па потоа станал официјално маж. Тој ги задржал своите репродуктивни органи за да може да има свои деца.

Од првиот брак со сопругата Ненси има три деца: Сузан, Остин и Џенесеа.

Томас отишол на вештачко оплодување и забременил со помошна сперма од анонимен донатор.

По разводот со Ненс, Томас се заљубил во Амбер Николс(46), директoрката на градинката во која оделе неговите деца. Тие денес заедно ги одгледуваат децата, а тој признава дека никогаш посреќен не бил.

Погледнете…

Related posts

По колку часа дневно спијат најуспешните луѓе?

24news

Емили Ратајковски повторно гола на Инстеграм

24news

Грешки во говорот на телото кои може да ви одмогнат во животот

24news