November 30, 2020 05:45
Македонија

Tалат Џафери го донесе својот внук во Собрание (ФОТО)

Талат Џафери денеска во собранието го донел внукот Фрашер.

– Децата се иднината, огромна е одговорноста да се работи за подобра иднина на генерациите кои доаѓаат. Денес го имам Фрашер во прегратка, за кратко време ќе го ставам на раменици за да ги види и достигне висините кои му ги нуди светот, напиша Џафери на Фејсбук.