September 18, 2019 20:45
Забава

Пијана работа: Му требаа ТРИ ЧАСА за да ја отвори оваа врата (видео)

На пијан Русин ми биле потребни неверојатно три часа за да открие како да ја отклучи вратата и да излезе надвор.

Русинот во населбата Балашика на западот на Москва поминал три часа во влезот на зграда обидувајќи се да ја отвори вратата.

Тој се обидувал да ја скрши вратата и да бара различни начини, се додека не сфати дека треба да притисне само едно копче.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Rqsa0cfg3Ug

 

 

Нови вести

Одмор за раскажување: Тргнал како патник, а завршил како капетан на авион за Шпанија

Filip

(Видео) Синот на Глорија Вандербилт благодарен што родителите не му го оставиле своето богатство

Filip

Џемперот на Гвардиола продаден за 6.000 фунти

Filip