February 16, 2019 12:54
Скопје

Општина Чаир го одбележува роденденот

Општина Чаир го одбележува роденденот

Општина Чаир ќе го одбележи својот роденден со низа активности во текот на целата недела.

Најавува многу работа за подобрување на патната инфраструктура, основните школи и ревитализација на зелените површини.

– Изразуваме искрена благодарност до сите генерации вработени за досегашните постигнувања, но и целосна подготвеност да ја поддржиме новата раководна структура во насока на уште поголема транспарентност. Не очекува многу работа, а напредокот се постигнува со искрена работа и трпение, наведуваат од Општината. 

Related posts

Децата приоритет во првата година од мандатот на општината: Новата „Бубамара“ ќе ги отвори крилјата за 270 мали аеродромци

Igor

Облаци црн чад се креваат од гинекологијата во Чаир

Ivona

Расправа за Центарот за зависности денеска во Општина Кисела Вода

Igor