April 19, 2019 22:53
Општини

Општина Бутел избра најубаво украсен двор

Општина Бутел ги  додели  наградите за трите најубаво украсени дворови, по повод новогодишните и божиќните празници.

 

На првонаградените со тематските креации под наслов , Новогодишна и божиќна магија, Новогодишен панаѓур и Новогодишна бела бајка,градоначалникот Велимир Смилевски им додели благодарници и парична награда во износ од по 5.000 денари.

Наградените,  средствата од наградите одлучија да ги донираат  во хуманирани цели.

 

 

Нови вести

Во мај почнува изградбата на адреналинскиот парк во Карпош

Valentina

УЈП во Аеродром ќе работи до утре до 18 часот

Valentina

Крводарителска акција во Кисела Вода

Valentina