Македонија

Oпштина Лозово ќе ја вработи Атиџе и ќе и го смени покривот на куќата

Атиџе Муратова, ѕвездата од филмот „Медена земја“ денеска доби ветување за нов покрив на куќата, но и дека ќе биде вработена, а ќе и биде овозможено и да ги сними  своите две песни. Ова на својот Фејсбук профил го објави Градоначалникот на Општина Лозово, Ацо Велковски, кој се сретнал со Атиџе.