November 24, 2020 17:09
Македонија

Mожно повторно воведување на полициски час?!

Заврши седницата на главниот кризен штаб на кој се анализираат последните случувања со коронавирусот во Македонија и препораките кои се добиваат од страна на Комисијата за заразни болести, јавува Телвизија 21.

Изворите за ТВ21 брифираат дека не е исклучена можноста повторно да се воведе рестрикција во движењето, доколку продолжи и понатаму да има голем број на заразени.