January 24, 2020 03:44
Македонија

Mери Јодановска: Јакимовски ми се закануваше без престан, не знаејќи ниту каде работам и цитирајќи текстови кои не сум ги напишала

„Гуска“, „пропагандистичка ороспија“, „да те искреираат на некролог“.
Мал сегмент од монологот на „ничим прозваниот“ Емил Јакимовски, кој од 5 до 6 часот изутрина ми се закануваше без престан, не знаејќи ниту каде работам и цитирајќи текстови кои не сум ги напишала.
Јакимовски – кадар на ВМРО-ДПМНЕ е државен службеник. Работи во Централниот регистар, а заедно со неговиот брат се сопственици на неколку портали.
За ова е веќе пријавен во МВР преку Хелсиншкиот комитет, особено затоа што за него веќе има пресуда за семејно насилство, а овие принт скринови ги објавувам со чиста совест, за партијата да го преиспита психичкото здравје на оние кои ги вработувала и на оние кои го креираат јавното мислење.

Posted by Meri Jordanovska on Петок, 10 јануари 2020

Нови вести

Манчевски: ВМРО ДПМНЕ е против Законот за ЈО за да нема судски пресуди за незаконското прислушување

Filip

Дескоска: Клучниот камен на сопнување е надлежноста за гонење на кривични дела поврзани со прислушувањето

Filip

Во Скопје одбележано потпишувањето на Елисејскиот договор помеѓу Франција и Германија

Filip