February 16, 2019 17:07
Македонија

Коњ искрши автомобил среде Скопје

Ова се слики што веројатно никогаш повторно нема да ги видите. Коњот во се уште неразјаснети околности удрил во задното ветробранско стакло

 Ова се слики што веројатно никогаш повторно нема да ги видите. Коњот во се уште неразјаснети околности удрил во задното ветробранско стакло на Пунтото и го скршил. Нејасно е од каде возачот ќе ја наплати штетата, со оглед на тоа што запрежните коли немаат задолжително осигурување.

Related posts

Поп го благослови Христијан Мицкоски: Чудо да бидеш за нас

24news

Претседателот на австрискиот Национален совет Соботка во посета на Македонија

Ivona

ВМРО-ДПМНЕ го прекинува бојкотот во Собрание за да присуствува на обраќањето на Столтенберг

24news