February 16, 2019 12:54
Живот

Ќе се остварат ли пророштвата на Баба Ванѓа?

Баба Ванѓа била позната јасновитка во светот.

Еве дел од нејзините пророштва за иднината:

2014 – Ванѓа предвиде дека поголемиот дел од човештвото ќе страда од гнојави чиреви, рак на кожата и други болести предизвикани од хемиско оружје

2018 – Новата сила, светска држава, ќе стане Кина. Земјите во развој од експлоатирани ќе прераснат во експлоататори

2023 – Малку ќе се промени орбитата на Земјата;

2025 – Европа е ретко населена ;

2028 – Изнаоѓање на нови извори на енергија. Заминување на летала со екипаж на Венера ;

2033 – Ледот на земјата се топи. Го зголемува нивото на океаните во светот ;

2043 – Светската економија цвета. Европа е водена од страна на муслиманите ;

2046 – Се ,,одгледуваат,, сите органи на човечкото тело , и замена на заболените станува најдобар метод на лекување;

2066 – За време на нападот врз муслиманскиот Рим, САД применуваат прв пат ново климатско оружје– ненадеен студ ;

2076 – Завладува ново бескласно општество – комунизам;

2084 – Природата полека заздравува ;

2088 – постои нова болест – стареење за неколку секунди ;

2097 – Брзото стареење е поразено ;

2100 – Вештачко сонце почнува да го осветлуваат темната страна на Земјата;

2111 – Луѓето стануваат киборзи живеат како роботи ;

2123 – Мали земји се во војна едни со други , големите не се мешаат ;

2125 – Во Унгарија фатен сигнали од вселената, сите ќе се сетат на Баба Ванга ;

2130 – Се создаваат човековите колонии под вода – со помош и совети од вонземјаните;

2164 – Животните, научниците ги претвораат во полу- луѓе ;

2167 – постои нова религија ;

2170 – Светската суша ;

2183 – човечка колонија на Марс станува нуклеарна сила, и бара независност од Земјата;

2187 – Научниците беа во можност да го спречат еруптирањето и избивањето на два од најголемите вулкани на Земјата;

2195 – колонија под морето ќе стане целосно независна – обезбедени со енергија и храна ;

2196 – Европејците и Азијци , по тотално мешање, стануваат една нација ;

Related posts

Ако ја имате оваа линија на дланката, вие сте посебни!

24news

Го изгубила венчалниот прстен во океанот, па потоа го пронашла 10 години покасно

24news

10 грешки во односите со колегите кои не смеете да си ги дозволите

24info