August 25, 2019 05:18
Скопје

JУ Детска градинка ,,11 Октомври,, од Бутел доби 5 клима уреди

Денеска, 16.07.2019 г. ЈУ Детска градинка ,,11 Октомври,, доби 5 клима уреди ( инвертер 3 кJ), кои се донација од фирмата,,Вива фреш,,.Тие ќе се користат за разладување на просториите во летниот период и за загревање во зимскиот.
Градоначалникот Смилевски изрази благодарност до претставникот на оваа општествено одговорна фирма и посака и останатите да го следат овој пример, со цел да се подобруваат условите за престој во нашите детски градинки.

Нови вести

Повеќе концерти во рамки на „Културно лето” во Општина Кисела Вода

zane

Александар Ѓорѓевски: Градиме по план, продолжува реконструкцијата на клучни сообраќајници во Ѓорче Петров

zane

Царовска: Гази Баба ќе добие нова градинка, го зголемуваме опфатот на деца во градинките

zane