August 12, 2022 01:12
Македонија

Исчезна Русин во Скопје

Исчезна Русин среде Скопје.

 

На 09.11.2017 година во Полициската станица Бит Пазар, Е.Д. (47) од Русија пријавила дека истиот ден околу 10.00 часот од хотел на улица „П.Ѓорѓиев“ во непознат правец се оддалечил нејзиниот син Д.О. (26) од Русија. 

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето