Сабота, 24 Март 2018

Директорката на УЈП Сања Лукаревска денес го посети шалтерот на УЈП во општина Бутел

Директорката на УЈП Сања Лукаревска денес го посети шалтерот на УЈП во општина Бутел.


Општина Бутел во соработка со УЈП ги доближи услугите до граѓаните со цел да се избегнат гужвите при поднесување на даночните пријави. 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!