Недела, 18 Март 2018

Владата отповика неколку конзули

Владата на својата 56. седница отповика неколку конзули на Република Македонија.

Станува збор за Ричард Голдман, Џејсон Мико, Томас Танеф, Ендру Димитри Пејкоф, Лоу Влашо, како и Пуршотам Карамангала Џајарам. Од Владата во кусото известување не соопштуваат детали зошто се отповикани конзулите.

 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!