Недела, 18 Март 2018

АВМУ ќе расправа за предлог за одземање дозвола на радиодифузер

Предлог за покренување постапка за одземање дозвола на радиодифузер е на дневен ред на денешната седница на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни услуги.

Агенцијата на денешната 13. седница ќе расправа и за предлог одлука за усвојување на годишната сметка на Агенцијата за 2017 година.

На дневен ред е и усвојувањето на предлог-записник од 12. седница, која се одржа минатата недела.

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!