Понеделник, 19 Март 2018

Дејан Недев избран за генерален секретар на Европската традиционална карате федерација

Дејан Недев избран за генерален секретар на Европската традиционална карате федерација

Бордот на директори на Европската традиционална карате федерација денеска го избра Дејан Недев за нов генерален секретар, што значи дека во иднина седиштето и канцеларијата на ЕТКФ од Милано ќе се префрли и ќе функционира во Скопје, информираат од МТКФ.

Претседател на ЕТКФ останува Владимир Јорга, а за претседател на техничкиот комитет е избран Венцислав Недев.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!