Сабота, 24 Март 2018

Акција на општина Бутел за чистење на дивата депонија во населбата Бутел 1

Општина Бутел вчера ја отпочна акцијата за чистење на дивата депонија во населба Бутел 1 на улица "Цетињска".

k.jpg

Оваа акција ќе трае и во наредните неколку дена се со цел да биде исчистен целиот смет.

y.jpg

 

 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!