Недела, 18 Март 2018

(ФОТО) Запалени свеќи пред постаментот на Ќосето

Запалени свеќи стојат покрај постаментот на споменикот на Андон Ќосето, кој ноќеска беше отстранет од пред Врховниот суд во Скопје.

 

Споменикот е пренесен во магацините на Металскиот завод Тито. Отстранувањето е извршено по налог на Град Скопје.

 

 

 

 

 

 

   Извор:http://skopjeinfo.mk/foto-zapaleni-svekji-pred-postamentot-na-kjoseto

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!